Natanael puhumassa WordCamp Finland 2015:ssa

EDIT: jouduin valitettavasti perumaan osallistumiseni sairastumisen takia.

Olen puhumassa tulevana perjantaina (8.5.2015) tampereella WordCamp Finland 2015:ssa. Puheeni aiheena on modulaarinen sisällönhallinta WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Puheen lisäksi pidän myös lauantaina 9.5.2015 saman tapahtuman yhteydessä workshopin aiheesta moderni WordPress stack Gitin ja Composerin avulla.

WordCampeilla on pitkät perinteet WordPress-yhteisön keskuudessa ja niitä järjestetään vuosittain kaikkialla maailmassa. Tapahtumissa puhujat opastavat entistä syvemmälle WP:n ytimeen sekä teknisestä että myös sisällöntuotannon näkökulmasta. WordCamppeja toteutetaan WordPressin tavoin vapaaehtoisvoimin, eikä niillä tavoitella taloudellista hyötyä. Lisätietoa WordCampista löydät täältä.

Suomessa tapahtuma on ensimmäinen laatuaan, mutta sen nopeasti loppuunmyydyt noin 200 paikkaa kielivät siitä, että WordPress-aiheisille tapahtumille riittää kysyntää myös meidän leveysasteilla.

Jos et ennättänyt hankkia lippua, mutta haluaisit edelleen osallistua, kannattaa seurata Twitterissa hashtagia #wcfi, jos joku olisi vielä viimetinkaan luopumassa lipustaan.

Lataa markkinointistrategian opas

Lue seuraavaksi