MEOMille uusi CTO

ville-muittari-uusi-cto-blogipostaus

Jokainen kehittäjiä rekrynnyt henkilö tietää, kuinka vaikeaa on löytää huipputaitavia ja tiimiin sopivia henkilöitä. Pelkästään Jyväskylän alueella, jossa MEOMin kehitystiimi pääosin toimii, on jatkuvasti auki arviolta toista tuhatta työpaikkaa IT-osaajille.

Niinpä MEOMin historiassa nieltiin kaktusta ensimmäistä kertaa viime syksynä, kun alusta asti mukana ollut CTO:mme Natanael päätti toteuttaa haaveensa ja lähteä vuodenvaihteessa maailmalle, ensiksi kiertelemään teefarmeja ja sitten työskentelemään nomadina. Uuden CTO:n löytämiseen ja hänen kouluttamiseen Naten toimesta jäi alle puoli vuotta aikaa.

Koska CTO-titteliä kunnialla kantavat kaverit eivät varsinaisesti selaile MOL:ia tai muita työnhakupalstoja, pyrimme etsimään verkostostamme henkilöitä, jotka mielellään asuisivat jo valmiiksi Jyväskylässä (jossa kehitystiimimme sijaitsee) ja saattaisivat olla kiinnostuneita tarjoamastamme roolista.

Lopulliseen prospektilistaan päätyi viisi potentiaalista henkilöä, joiden osaaminen, palkkatoiveet ja luonteet sijoittuivat akselille Hangosta Vaajakosken ABC:lle. Tässä vaiheessa taakka alkoi kuitenkin jo kadota harteilta – meillähän on huippukovia hakijoita!

Kahdenkymmenen Basecampissa (maailman paras nepalilainen ravintola) nautitun lounaan jälkeen alkoi kuvio olla selvillä. Kaikista potentiaalisista henkilöistä parhaiten ajatukset natsasivat kiipeily-start-up, 27 Cragsin toimitusjohtajan, Ville Muittarin kanssa.

Ville on työskennellyt MEOMilla nyt parisen kuukautta ja on ollut hienoa huomata, että huh, taas sieltä jostain saatiin, vastoin todennäköisyyksiä, kairattua yksisarvinen. Villen osaaminen SaaS-palvelujen kehittämisestä niin teknisesti, kuin liiketoiminnallisesti on huippuluokkaa. Vuosi 2017 alkoi siis erittäin hyvissä merkeissä.

Natelle vielä isot kiitokset yhteisestä ajasta tähän mennessä ja erittäin hyvää reissua! Toivottavasti nähdään pian.

Villelle iso tervetulofanfaari!

Kuva: Anssi Kumpula

Lataa markkinointistrategian opas